Η εταιρεία

Προφίλ εταιρίας

Η STAGER δραστηριοποιείται στον τομέα της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής & πιστοποίησης ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και παντός τύπου ανυψωτικών συστημάτων.

Συνεχής & δυναμική παρουσία στην εγχώρια αγορά
Εμπειρια

Η εταιρία STAGER, δραστηριοποιείται στον χώρο του ανελκυστήρα από το 1976, έχοντας εγκαταστήσει περισσότερους από 5.500 ανελκυστήρες και ανυψωτικά συστήματα, ενω συντηρεί περισσότερους από 8.000 ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα. Στο πελατολόγιο της, συγκαταλέγεται μία πληθώρα απαιτητικών έργων και υψηλών προδιαγραφών σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα κ.ά.

Εξειδικευση

Η STAGER προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε τύπο ανελκυστήρα, προσαρμοσμένες στις κτηριακές ανάγκες κάθε έργου. Το σύνολο των τεχνικών μας είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο, ώστε να προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών στους συνεργάτες μας.

Ασφαλεια

Τα συνεργεία μας τηρούν ρητά όλους τους κανονισμούς ασφαλείας που απαιτούνται από την Ελληνική & Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Οι υπηρεσίες συντήρησης και εγκατάστασης της STAGER, μέσω του σωστού ελέγχου των επιμέρους ασφαλιστικών συστημάτων του εξοπλισμου σας, εξασφαλίζουν την ασφάλεια του τελικού χρήστη.

Εξυπηρετηση & αμεσοτητα

Το τηλεφωνικό κέντρο της STAGER είναι πάντα στη διάθεση σας, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει 365 ημέρες το χρόνο. Το ευρύ δίκτυο των τεχνικών μας, καταμερισμένο γεωγραφικά και με στρατηγική, βρίσκεται δίπλα σας το πολύ εντός 1 ώρας, για να δώσει λύση σε τεχνικά θέματα του ανελκυστήρα σας.

Υποδομη & δικτυο

Η STAGER διαθέτει 7 καταστήματα και συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Σας εξυπηρετούμε πανελλαδικά, σε όποια πόλη της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Ερευνα & αναπτυξη

H STAGER επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη (R&D) με σκοπό να εξελίξει τα προϊόντα της και να προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Διατηρείται ξεχωριστό τμήμα παραγωγής και δοκιμών συστημάτων και πινάκων αυτοματισμού, που απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς με γνώμονα την καινοτομία και την ενεργειακή απόδοση.

Οικολογικη συνειδηση

H STAGER συμβάλλει ενεργά στην "πράσινη" ανάπτυξη, υιοθετώντας διαδικασίες που συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως η χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και η συλλογή μη επικίνδυνων υγρών  αποβλήτων (λιπαντικά, σαπουνέλαια, υγρά ψύξης μηχανών) και χαρτικής ύλης σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης. Μέρος της φιλοσοφίας μας είναι η διαρκής και εκτενής ενημέρωση αναφορικά με την εφαρμογή νέων μοντέλων συμπεριφοράς οικολογικής συνείδησης

Διασφαλιση Ποιοτητας

Η STAGER θεωρεί βασικό συστατικό της επιχειρηματικής της ταυτότητας την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση σε ότι αφορά τη διαχείριση και τις επιδόσεις της στην ποιότητα, στην προστασία περιβάλλοντος και την υγεία και ασφάλεια.

Έχοντας επίγνωση των παραπάνω η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με τα έξης πρότυπα:

ISO 9001:2015 για τη διασφάλιση ποιότητας -  ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τους Ανελκυστήρες 2014/33 / ΕΕ, σχετικά με το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη συναρμολόγηση, την εγκατάσταση, την επιθεώρηση και τη δοκιμή ανελκυστήρων, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια, και την ποιότητα των ανελκυστήρων που εγκαθιστά. 

 

ISO 14001:2015 για την περιβαλλοντική διαχείριση – Αναφορικά με το πρότυπο, η εταιρεία έχει καθιερώσει διαδικασίες που έχουν ως σκοπό τον έλεγχο και περιορισμό των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον και να βελτιώσουν την περιβαλλοντική της απόδοση.

 

ISO 45001:2018 για την διαχείριση της Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία – Δεσμεύεται να παρέχει στο προσωπικό της την απαιτούμενη εκπαίδευση, το κατάλληλο περιβάλλον εργασίας και συνθήκες υγείας και ασφάλειας για την επιτυχή εκτέλεση των εργασιών του. Επιπλέον, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη και εξάλειψη ατυχημάτων.  

2000+ πελάτες σε 8+ κλάδους

Σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας • Ισχυροί δεσμοί συνεργασίας με μεγάλες κατασκευαστικές • Έργα υψηλών προδιαγραφών σε δημόσιο & ιδιωτικό τομέα.

Oι άνθρωποί μας κάνουν τη διαφορά

H STAGER διαθέτει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, προσφέροντας πλήρης εκπαίδευση, ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ανταμείβοντας την εξαιρετική απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού της. Αν είστε άτομο με ιδέες και δυναμισμό, και θέλετε να μοιραστείτε το εταιρικό όραμα και τις προοπτικές εξέλιξης που σας παρέχονται μέσα από το εργασιακό περιβάλλον της STAGER, στείλτε μας το βιογραφικό σας με e-mail στο stager.hr@stager.gr

Γλυφάδα
Εργοδηγος εγκαταστασης ανελκυστηρων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενες σκάλες
Κυλιόμενες σκάλες
Διάδρομοι
Διάδρομοι
Διάδρομοι
Διάδρομοι
Διάδρομοι
Διάδρομοι
Διάδρομοι
Διάδρομοι
Διάδρομοι
Διάδρομοι