Προϊόντα

Ολοκληρωμένες προτάσεις για μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες και ανυψωτικές πλατφόρμες, με ή χωρίς μηχανοστάσιο, κατάλληλες για κάθε κτίριο ή κατασκευή.

Κτίρια Κατοικιών
Προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε κτίριο. Σχεδιάσετε τον ανελκυστήρα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις αισθητικές σας επιλογές.
Περισσοτερα
Βιομηχανικά Κτίρια
Ανελκυστήρες για ανύψωση βαρέων φορτίων, θάλαμοι & θύρες μεγάλων διαστάσεων, κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.
Περισσοτερα
Επαγγελματικά Κτήρια
Ανελκυστήρες υψηλών προδιαγραφών, αντοχής και απαιτήσεων ανάλογα με τη χρήση. Πολλές αισθητικές επιλογές για ιδιαίτερες λύσεις. Εφαρμογή σε νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα.
Περισσοτερα
Εξειδικευμένες λύσεις
Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπου απαιτείται απόλυτη εξειδίκευση και τεχνογνωσία, όπως σε περιπτώσεις κτιρίων που δεν έχει προβλεφθεί φρεάτιο για ανελκυστήρα ή σε κτήρια με έντονη επιβατική κίνηση η STAGER ανταποκρίνεται άμεσα και με ακρίβεια καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη. Η ευελιξία στον σχεδιασμό, με γνώμονα την ασφάλεια, προσφέρει λύσεις ακόμα και στα πιο σύνθετα έργα.
Περισσοτερα
Προσβασιμότητα- Λύσεις Για Α.Μ.Ε.Α.
Η πρόσβαση σε πολλά κτίρια κάθε είδους είναι δύσκολη για κάποια κατηγορία ανθρώπων. Εξειδικευμένα ολοκληρωμένα συστήματα πλέον μπορούν να ανακουφίσουν και να δώσουν λύση στο πρόβλημα αυτό. Χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες: κατακόρυφης μεταφοράς και κλιμακοστασίου.
Περισσοτερα
Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο τεχνικό σύμβουλο
Καλέστε μας δωρεάν
210-90-19-957
Εξυπηρέτηση 24/7