Επαγγελματικά Κτήρια

Ανελκυστήρες υψηλών προδιαγραφών, αντοχής και απαιτήσεων ανάλογα με τη χρήση. Πολλές αισθητικές επιλογές για ιδιαίτερες λύσεις. Εφαρμογή σε νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα.

STGR Hydro
Ο υδραυλικός ανελκυστήρας ατόμων STGR Hydro θεωρείται ιδανική λύση για εγκατάσταση σε καινούρια και υφιστάμενα κτίρια χαμηλού σχετικά ύψους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STGR Hydro MRL
O Υδραυλικός Ανελκυστήρας ατόμων χωρίς μηχανοστάσιο STGR Hydro MRL είναι η ιδανική λύση για κτίρια που δεν έχει προβλεφθεί μηχανοστάσιο, το οποίο αντικαθίσταται από μεταλλικό ερμάριο μικρών διαστάσεων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STGR TraXion
Ο μηχανικός ανελκυστήρας ατόμων STGR TraXion  παραμένει μια αξιόπιστη λύση για όλες τις περιπτώσεις όπου αρχιτεκτονικά στο κτίριο έχει προβλεφθεί η χρήση μηχανοστασίου και τροχαλιοστασίου αντίστοιχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STGR TraXion MRL
Ο μηχανικός ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο STGR TraXion MRL, θεωρείται η ιδανικότερη λύση για κτίρια με μεγάλη κυκλοφορική ζήτηση και κτίρια υψηλών προδιαγραφών, που απαιτούν υψηλή ταχύτητα μεταφοράς, όπως νοσοκομεία δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχεία κ.τ.λ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STGR CARGO HYDRO
Ο υδραυλικός ανελκυστήρας φορτίων STGR Cargo Hydro είναι ιδανικός για την μεταφορά φορτίων κάθε είδους, βάρους και διαστάσεων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STGR DUMBWAITER
Ο STGR dumbwaiter, είναι ανελκυστήρας μικρών φορτίων, μηχανικός ή υδραυλικός, και είναι κατάλληλος για την μεταφορά εγγράφων, ρούχων και τροφίμων έως 300Kg.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο τεχνικό σύμβουλο
Καλέστε μας δωρεάν
210-90-19-957
Εξυπηρέτηση 24/7
2000+ πελάτες σε 8+ κλάδους

Σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας • Ισχυροί δεσμοί συνεργασίας με μεγάλες κατασκευαστικές • Έργα υψηλών προδιαγραφών σε δημόσιο & ιδιωτικό τομέα.