Εγκατάσταση Ανελκυστήρα

Ο καινούριος ανελκυστήρας αποτελεί επένδυση για το κτίριο σας. Η σωστή μελέτη και εγκατάστασή του αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Εμπειρια

Η STAGER έχει εγκαταστήσει περισσότερους από 5.500 χιλιάδες ανελκυστήρες και ανυψωτικά συστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο πελατολόγιο της, συγκαταλέγεται μία πληθώρα απαιτητικών έργων και υψηλών προδιαγραφών σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα κ.ά.

Τεχνογνωσια

Εγκαθιστούμε ανελκυστήρες παντός τύπου, ανταποκρινόμενοι στις τεχνικές προδιαγραφές οποιουδήποτε σύνθετου κατασκευαστικά έργου: χωρίς μηχανοστάσιο ή φρεάτιο, φρεάτιο με χαμηλές άνω/κάτω απολήξεις, κοκ.

Οι έμπειροι μηχανικοί μας εξετάζουν τις προδιαγραφές του κτιρίου, και σας προτείνουν την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λύση μετακίνησης, με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανελκυστήρα (ωφέλιμο φορτίο, ταχύτητα, τεχνολογία) που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Η τεχνογνωσία του προσωπικού μας αναβαθμίζεται συνεχώς μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλα τα προϊόντα και μοντέλα, ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Η εταιρεία διαθέτει τμήμα "Έρευνας και Ανάπτυξης" για την κατασκευή σύγχρονων ηλεκτρολογικών πινάκων με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ασφαλεια

Όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του ανελκυστήρα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ 81.20, του προτύπου ISO9001:2015 για την ασφάλεια και ποιότητα της εγκατάστασης και του προτύπου  ISO14001:2015 σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. 

Πρωταρχικός στόχος της STAGER είναι να εγγυάται στο μέγιστο την ασφάλεια, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Η επιλογή των προμηθευτών γίνεται με αυστηρά κριτήρια θέτοντας ως βασική αρχή την υποστήριξη των υλικών με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και δοκιμών.

Συνεπεια

Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα γίνεται σε 5 βήματα και με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.

Αυτοψία χώρου – Εξειδικευμένος μηχανικός του τμήματος εγκατάστασης θα πραγματοποιήσει αποτύπωση του χώρου στον οποίο επιθυμείτε να εγκατασταθεί ο ανελκυστήρας.

Μελέτη & Σχεδιασμός για κάθε λύση – Το τμήμα μελετών θα εξετάσει τις προδιαγραφές και την κυκλοφοριακή ροή του κτιρίου (αριθμός ορόφων, χρήση κτιρίου) και θα σχεδιάσει την ιδανική λύση κατασκευής του ανελκυστήρα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

‘Εκδοση προσφοράς – Η οικονομική προσφορά εκδίδεται με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την επιλογή του θαλάμου του ανελκυστήρα. Σε όλα τα καταστήματα λειτουργεί έκθεση για τον δειγματισμό θαλάμων όπου σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε την επένδυση και το σχέδιο του θαλάμου σας.

Εκπόνηση έργου – Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα υλοποιείται από εξειδικευμένο συνεργείο και επιβλέπεται ανά στάδιο από μηχανολόγο μηχανικό, ο οποίος σας ενημερώνει καθ’όλη τη διάρκεια του έργου.

Πιστοποίηση-  Ο ανελκυστήρας ελέγχεται για την συμμόρφωση του με τα Ευρωπαικά πρότυπα και συντάσσεται πλήρης τεχνικός φάκελος (σχέδια, μελέτη) για την καταχώρηση του στα μητρώα του δήμου.

Εγγυηση

Για κάθε νέο ανελκυστήρα που εγκαθιστούμε, σας παρέχουμε 10ετή εγγύηση στα μεταλλικά του μέρη και 2ετή στα αναλώσιμα.

Υποστηριξη

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του ανελκυστήρα σας, σας παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης εξασφαλίζοντας την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Δήλωση βλάβης ή ραντεβού συντήρησης;
Καλέστε μας
210-90-19-957
Εξυπηρέτηση 24/7