Εγκατάσταση

Ο καινούριος ανελκυστήρας αποτελεί επένδυση για το κτίριο σας. Η σωστή μελέτη και εγκατάστασή του αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Γιατί να μας επιλέξετε;
Εμπειρία

Η STAGER έχει εγκαταστήσει περισσότερους από 5.500 χιλιάδες ανελκυστήρες και ανυψωτικά συστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο πελατολόγιο της, συγκαταλέγεται μία πληθώρα απαιτητικών έργων και υψηλών προδιαγραφών σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα κ.ά.

Τεχνογνωσία

Εγκαθιστούμε ανελκυστήρες παντός τύπου, ανταποκρινόμενοι στις τεχνικές προδιαγραφές οποιουδήποτε σύνθετου κατασκευαστικά έργου: χωρίς μηχανοστάσιο ή φρεάτιο, φρεάτιο με χαμηλές άνω/κάτω απολήξεις, κοκ.

Οι έμπειροι μηχανικοί μας εξετάζουν τις προδιαγραφές του κτιρίου, και σας προτείνουν την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λύση μετακίνησης, με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανελκυστήρα (ωφέλιμο φορτίο, ταχύτητα, τεχνολογία) που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Η τεχνογνωσία του προσωπικού μας αναβαθμίζεται συνεχώς μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλα τα προϊόντα και μοντέλα, ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Η εταιρεία διαθέτει τμήμα "Έρευνας και Ανάπτυξης" για την κατασκευή σύγχρονων ηλεκτρολογικών πινάκων με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ασφάλεια

Όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του ανελκυστήρα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ 81.20 αλλά και των προτύπων ποιότητας και ασφάλειας για το περιβάλλον ISO9001:2015 και ISO14001:2015 που εφαρμόζει η εταιρεία μας.

Πρωταρχικός μας στόχος της STAGER είναι να εγγυάται στο μέγιστο την ασφάλεια, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Η επιλογή των προμηθευτών γίνεται με αυστηρά κριτήρια θέτοντας ως βασική αρχή την υποστήριξη των υλικών με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και δοκιμών.

Εγγύηση

Για κάθε νέο ανελκυστήρα που εγκαθιστά, σας παρέχει 10ετή εγγύηση στα μεταλλικά του μέρη και 2ετή στα αναλώσιμα.

Υποστήριξη

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του ανελκυστήρα σας, η STAGER σας παρέχει ένα πλήρες πακέτο συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης εξασφαλίζοντας την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Δήλωση βλάβης ή ραντεβού συντήρησης;
Καλέστε μας
210-90-19-957
Εξυπηρέτηση 24/7
Αξιόπιστες λύσεις συντήρησης & εγκατάστασης